VÄLKOMMEN

  • 29 okt 2017

Ny hemsida för Stocksunds båtklubb

ÖPPNAR NU DEN 29 OKTOBER KL 08:00

Hej! 
Stocksunds Båtklubb investerade förra året i en online-plattform ”Kansliet”, som redan många idrottsföreningar använder sig av. Efter ett års utvärdering är det nu dags att lägga om hela medlemshanteringen på detta system och också peka om vår hemsida hit. Medlemsfakturering och medlemsregistret finns redan där, men nytt blir nu att du själv som medlem kan kontrollera och ändra dina uppgifter online. Du kommer också att kunna boka aktiviteter, som seglarskola online, och också administrera din köplats till en sommarplats eller en vinterplats. Även saker som en gästplats eller en standert kommer kunna bokas online.
 
Ompekningen av vår hemsida kommer du inte att märka, utan plötsligt har det bara skett. Däremot kommer du att märka att du får ett aktiverings-mail från vår kundsupport på kansliet-online. Du kommer i mailet uppmanas att aktivera ditt konto och att uppdatera dina uppgifter. Nytt från i vår är också att alla som vill ha en sommarplats, och som redan har en, skall gå in och bekräfta att man vill ha platsen, samt att ladda upp ett försäkringsbevis för båten. Så det är lika bra att göra sig hemmastadd med systemet på direkten.
 
Vi hoppas att detta skall gå smidigt, men skulle det vara några problem med inlogg eller dylikt, är det bara att höra av sig till kassor@stocksundsbk.se så skall vi försöka hjälpa till så mycket som möjligt.

På söndag kl 08:00 pekas hemsidan om, och på måndag i nästa vecka får du ditt aktiveringsmail.
 
Väl mött på höstmötet den 16 november!
 
Med vänliga hälsningar
 
Carl Kjellberg
Kassör