Hamnkapten Informerar

  • 28 aug 2018

image: Hamnkapten Informerar

Dags för upptagning... Läs mer !

Nu är det dags att planera höstens båtupptagning. Det här mailet riktar sig i första hand till dig som vill ta upp din båt på en bock. Har du en trailer så utgår vi ifrån att du sköter upptagningen själv. Hör av dig annars.
 
Följande datum är ordinarie upptagningsdagar:
(Gäller ej trailerbåtar)
 
29 sept.
13 - 14 okt.
20 – 21 okt.
 
Vi startar som vanligt kl 8 och håller på till 15.00, med avbrott för lunch mellan 11.00 – 12.00.
 
För att boka in en tid behöver du logga in på din profil på vår hemsida (www.stocksundsbk.se) och där klicka på Anmälan längst upp till vänster. Sen scrollar du ner och väljer dag och tid. Slutför bokningen. En bekräftelse skickas via epost.
 
Observera att tiderna är ungefärliga varför förändringar kan förekomma under dagen och ni bör vara nere vid er båt minst en timme före bokad tid.  Alla anmälda båtägare ska vara nåbara på telefon (telefonnummer enligt medlemsmatrikeln) under upptagningsdagen. Varvet förbehåller sig rätten att ändra i tidschemat om så erfordras.
 
Ta tillfället i akt och använd er av den fria Boatwasher (vid upptagningsrampen) innan er båt ska upp. Tänk på att ni måste boka tid!
Vattnet på hamnplan kommer att vara avstängt vid alla upptagningsdagar och avspolning av båtskrov är inte tillåten på hamnplan av miljöskäl.  
 
Bockar och pallningsvirke ska vara framtagen i god tid och placeras enligt anvisning från varvet. Se till att ni har era träpallar i ordning.
 
Hamnplanen kommer stängas av för biltrafik kvällen före upptagning och ni som ämnar köra ner era bockar och pallvirke samma dag får vackert parkera utanför och bära in era bockar.
 
Hör av er till mig om ni har funderingar och frågor. Gärna via SMS.
 
Lasse Juhlin
Hamnkapten Stocksunds Båtklubb
0730 – 204726